Crea- bea/ Bob feest

creatief verjaardagsfeest, knutselen, schilderen, koken, bakken en spelen
creatief verjaardagsfeest, knutselen, schilderen, koken, bakken en spelen

Vind je het leuk om lekker te knutselen en creatief bezig te zijn met je handen maar wil je ook rennen en opdrachten doen, dan is het CreaBea/Bob Feest jouw party!

Mevrouw Crea Bea of meneer Crea Bob neemt je mee op ontdekking. Maak een echt schilderij met een mooie lijst. Leuk voor op je kamer of in de gang van jouw huis. Na het maken van dit schilderij doe je mee aan het Megaknutselspel. Het spel zit vol met allerlei denk en doe opdrachten. Daarna is het tijd om in groepen een echt eetkunstwerk te maken. Mmmhhhhhhh lekker smikkelen.

Bij een feest hoort muziek en natuurlijk een feestmuts. Eerst zelf het hoofddeksel maken en daarna ………. feest met mevr. Crea Bea of Crea Bob en haar medewerkers.

De activiteiten worden aangepast aan de leeftijd. CreaBea/Bob uitbreiding: longdrinkglas / spiegel verfen, maskers-, memoclip-, vlieger-, zaklamp-, spiegelbeeld afdruk-, en broches maken, T-shirts bedrukken.

Leeftijd : 5 t/m 15

Feest bij ons outdoorcentrum  voor 10 personen 150,-

v.a. 10 personen 13,50 p.p. Extra

Dit Feestje kan ook bij jou aan huis 0,65 ct per kilometer,

Avondtarief 25,- EXTRA na 18.00 uur

  Naam (verplicht):

  E-mail adres (verplicht):

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats

  Telefoonnr:

  Gewenste datum (verplicht):

  Naam jarige:

  Leeftijd jarige:

  Aantal deelnemers:

  Chips 0,75ct p.p.Frisdrank 1,- p.p.Frisdrank zonder prik 1,50 p.p.Huur binnen locatie (incl. 1 drankje.) 25,-Kampvuur pakket 8,50 p.p. (Alleen bij onze buitenlocatie, als het mogelijk is.)

  Vragen/opmerkingen

  captcha

  Vul bovenstaande code in